Ympäristöministeriön tapahtumat

Ympäristöministeriön tapahtumakalenteriin on koottu ministeriön seminaareja ja tapahtumia sekä tilaisuuksia, joiden järjestämiseen ympäristöministeriö osallistuu.

Menneiden tapahtumien aineistot tallennetaan kyseisen tapahtuman sivulle. Menneet tapahtumat löytyvät kalenterin päivämäärähaun avulla.

 

 

Tervetuloa tiistaina 30.11. Ympäristöministeriön ja Metsähallituksen järjestämään seminaariin ”Luonnon monimuotoisuus ja yritykset - Miten yritykset voivat torjua luontokatoa?” Seminaarissa kuulet hyviä esimerkkejä toteutuneista yritysyhteistyöhankkeista ja mahdollisista rahoituslähteistä. Paneelikeskustelussa pohdimme ovatko yritysten rahoittamat luonnonhoitohankkeet yhteistä hyvää vai mahdollisesti liiketoimintaa. Työpajassa pääset pohtimaan, miksi yritysten kannattaa osallistua luonnonhoito- ja kunnostushankkeisiin ja miten yritys voi hyötyä siitä, että osallistuu luontokadon torjumiseen?

Järjestäjä: YM

Tule kuulemaan ja vaihtamaan ajatuksia kuntien ilmastotyöstä!

KemiDigi-klinikat on tarkoitettu ympäristöviranomaisille, jotka käyttävät KemiDigiä ympäristölupakäsittelyssä ja –valvonnassa. Klinikoilla käsitellään KemiDigi järjestelmää ja sen käyttöön liittyviä asioita pienissä kokonaisuuksissa, yleensä järjestelmän demoesityksillä.

Järjestäjä: YM