Ympäristöministeriön tapahtumat

Ympäristöministeriön tapahtumakalenteriin on koottu ministeriön seminaareja ja tapahtumia sekä tilaisuuksia, joiden järjestämiseen ympäristöministeriö osallistuu.

Menneiden tapahtumien aineistot tallennetaan kyseisen tapahtuman sivulle. Menneet tapahtumat löytyvät kalenterin päivämäärähaun avulla.

 

Mitkä näkökulmat pitäisi huomioida Euroopan laajuisessa ilmastokeskustelussa? Mitä viestejä Joensuun ja Pohjois-Karjalan asukkailla on, kun puhutaan ilmastotoimien toteuttamisesta käytännössä? Ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen kutsuu alueen asukkaat keskustelemaan Euroopan kestävästä tulevaisuudesta maanantaina 25. lokakuuta Joensuussa järjestettävään tilaisuuteen.

Järjestäjä: YM

Nyt käännetään katseet kohti Iso-Britannian Glasgow'ssa 31.10.–12.11. järjestettävää COP26-ilmastokokousta. Tervetuloa kuuntelemaan, mitä ympäristö- ja ilmastoministeri, ilmastoasioiden pääneuvottelija ja sidosryhmien edustajat odottavat kokoukselta.

Järjestäjä: YM

KemiDigi-klinikat on tarkoitettu ympäristöviranomaisille, jotka käyttävät KemiDigiä ympäristölupakäsittelyssä ja –valvonnassa. Klinikoilla käsitellään KemiDigi järjestelmää ja sen käyttöön liittyviä asioita pienissä kokonaisuuksissa, yleensä järjestelmän demoesityksillä.

Järjestäjä: YM

Muovifoorumissa tutkimus, päätöksenteko, liiketoiminta ja kansalaiskeskustelu kohtaavat! Tilaisuudessa keskustellaan Suomen muovitiekartan toimien edistämisestä muovin vähentämiseksi, välttämiseksi, kierrättämiseksi ja korvaamiseksi.

Järjestäjä: YM