Ympäristö­ministeriön tapahtumat

Ympäristöministeriön tapahtumakalenteriin on koottu ministeriön seminaareja ja tapahtumia sekä tilaisuuksia, joiden järjestämiseen ympäristöministeriö osallistuu.

Menneiden tapahtumien aineistot tallennetaan kyseisen tapahtuman sivulle. Menneet tapahtumat löytyvät kalenterin päivämäärähaun avulla.

Ilo irti indikaattoreista! Kestävän kaupunkikehityksen avainindikaattorit käyttöön (KEKANUA II) -hankkeen loppuseminaari järjestetään keskiviikkona 22.11.2023 klo 12.30–16 valtioneuvoston kokouskeskuksessa (Mariankatu 9, 00170 Helsinki). Tilaisuutta on mahdollista seurata myös etäyhteydellä. Ilmoittaudu mukaan!

Kainuun ELY-keskus, Pirkanmaan ELY-keskus ja Suomen ympäristökeskus järjestävät julkaisuwebinaariin koskien OHKE-hankkeessa laadittua raporttia: ”Toimintamalli valtion ympäristönsuojeluviranomaiselle konkurssitilanteita varten – Erityisesti kaivosten konkurssitilanteissa”.

Päivä on kaksiosainen. Ensimmäinen on korjausneuvontaan liittyvää viranomaisosioita ja jälkimmäinen kertoo neuvonnan kentän toiminnasta ja ajankohtaisista asioista.

Järjestäjä: YM