Ympäristö­ministeriön tapahtumat

Ympäristöministeriön tapahtumakalenteriin on koottu ministeriön seminaareja ja tapahtumia sekä tilaisuuksia, joiden järjestämiseen ympäristöministeriö osallistuu.

Menneiden tapahtumien aineistot tallennetaan kyseisen tapahtuman sivulle. Menneet tapahtumat löytyvät kalenterin päivämäärähaun avulla.

Webinaarissa esitellään kehityskuvaraportin sisältöä: alue- ja yhdyskuntarakenteen tilanne- ja tulevaisuuskuva sekä alue- ja yhdyskuntarakenteen tavoitteet ja kehittämistarpeet. Työhön osallistuneiden sidosryhmien kommenttipuheenvuorojen jälkeen keskustellaan työn tuloksista ja jatkotoimenpiteistä.

Järjestäjä: YM

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan yhden luukun lainsäädäntöhankkeesta, jonka tavoitteena on sujuvoittaa ympäristöön vaikuttavien hankkeiden lupamenettelyjä ja valmistella yhden luukun palvelua edistäviä lakeja.

Järjestäjä: YM

Asetus asuin-, majoitus- ja työtiloista uusitaan 2025 voimaan tulevan rakentamislain pohjalta. Asetusluonnosta esitellään sidosryhmätilaisuudessa ympäristöministeriön Pankkisalissa ja Teamsissa tiistaina 6.2. klo 14-16. Esittelyn pohjalta on mahdollisuus kommentoida luonnosta verkkokyselyssä ennen sen lähettämistä varsinaiselle lausuntokierrokselle.

Järjestäjä: YM

Lukuisten yhteydenottojen johdosta on tarpeen järjestää sidosryhmille yhteinen, eri ministeriöiden (YM/OM/TEM/VM) tilannekatsaus ja keskustelutilaisuus asunnon lyhytaikaisesta vuokrauksesta.

Järjestäjä: OM, TEM, VM, YM