Ympäristö­ministeriön tapahtumat

Ympäristöministeriön tapahtumakalenteriin on koottu ministeriön seminaareja ja tapahtumia sekä tilaisuuksia, joiden järjestämiseen ympäristöministeriö osallistuu.

Menneiden tapahtumien aineistot tallennetaan kyseisen tapahtuman sivulle. Menneet tapahtumat löytyvät kalenterin päivämäärähaun avulla.

Päivän aikana käsitellään Helmi-elinympäristöohjelman ajankohtaisia asioita, tutustutaan mielenkiintoisiin hankkeisiin ja aineistoihin sekä pohditaan yhteistyön keinoja Helmin tavoitteiden saavuttamiseksi. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille Helmi-ohjelman parissa, maa- ja metsätalousministeriön sekä ympäristöministeriön hallinnonaloilla, työskenteleville.

Järjestäjä: MMM, YM

Tervetuloa Jäte- ja tuotetietojärjestelmä -hankkeen infotilaisuuteen. Tilaisuudessa kerrotaan jäte- ja tuotetietojärjestelmän kehittämisen ajankohtaisista asioista ja jatkohankkeesta. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tilaisuus tallennetaan ja se on katsottavissa noin kahden viikon ajan tilaisuuden jälkeen. Tallenne ja tilaisuuden materiaalit toimitetaan ilmoittautuneille tilaisuuden jälkeen.

Järjestäjä: YM

Tervetuloa kuulemaan, millaisia tuloksia 12 Kestävä kaupunki -ohjelman osallistavan ja vuorovaikutteisen kestävyystyön kokeilussa on saavutettu!