Hyvät käytännöt kunnan jätteenkuljetusten kilpailutuksessa

Tiistai 27.9.2022 klo 13.00 – 15.30

ympäristöministeriö

Ympäristöministeriö käynnisti vuoden 2021 lopussa hankkeen, jonka tarkoituksena on kehittää kuntien osaamista jätteenkuljetushankinnoissa ja parantaa varsinkin pienten ja keskisuurten jätteenkuljetusyritysten valmiuksia osallistua urakkakilpailuihin. Ympäristöministeriö kutsui työn valmisteluun mukaan työ- ja elinkeinoministeriön, alan keskeiset järjestöt sekä muutamia yksityisiä jätehuoltoalan yrityksiä ja kuntien jätelaitoksia.
 
Hankkeen aineisto ”Hyvät käytännöt kunnan jätteenkuljetusten kilpailutuksessa” valmistui toukokuussa 2022. Aineistoon on kerätty tietoa jätehuollon erityispiirteistä, markkinakartoituksesta ja markkinavuoropuhelusta sekä jätteenkuljetuksen kilpailutuksessa huomioitavista tekijöistä. 

Ympäristöministeriö järjestää yhteistyössä Kierivä Oy:n kanssa hankintayksiköille, tarjoajille ja muille kiinnostuneille koulutustilaisuuden Teams-webinaarina tiistaina 27.9. klo 13:00–15:30.

Ohjelma

  • Hankkeen tausta ja toteutus
  • Jätehuollon erityispiirteet
  • Markkinakartoitus ja markkinavuoropuhelu
  • Tauko
  • Jätteenkuljetuksen kilpailutuksessa huomioitavia tekijöitä
  • Loppukeskustelu 

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua Teams-webinaariin alla näkyvän linkin kautta avautuvalla lomakkeella maananataihin 26.9. klo 09:00 asti. Osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä. Webinaaria ei tallenneta.

Lisää koulutustilaisuuksia on tulossa.

Lisätietoja

Jos sinulla on jotain kysyttävää, otathan yhteyttä Kierivä Oy:n Riikka Kinnuseen: [email protected]
 
Lämpimästi tervetuloa!

Jussi Kauppila
hallitussihteeri
ympäristöministeriö
Tapahtuman tiedot