Infotilaisuus siirtoasiakirjavelvoitteista ja SIIRTO-rekisterin käyttöönotosta

Keskiviikko 18.5.2022 klo 13.00 – 16.00

Infotilaisuudessa kerrotaan jätelain ja –asetuksen muutoksista, jotka koskevat eräiden jätteiden Suomen sisäisissä siirroissa vaadittavia siirtoasiakirjoja ja niiden tietojen toimittamista uuteen rekisteriin. Lisäksi tilaisuudessa esitellään tulevaa rekisteriä ja käsitellään usein kysyttyjä kysymyksiä siirtoasiakirjoihin ja rekisteriin liittyen. Tilaisuudessa varataan aikaa myös muille kysymyksille ja keskustelulle. Lisäksi osallistujille varataan mahdollisuus kahteen puheenvuoroon tilaisuuden loppupuoliskolla, halukkuus puheenvuoroon tulee ilmaista ilmoittautumisen yhteydessä.

Tilaisuus on avoin kaikille ja suunnattu erityisesti jätettä tuottaville, kuljettavilla ja käsitteleville yrityksille, siirtoasiakirjapalveluja kehittäville yrityksille sekä jätelain mukaisille viranomaisille, kuten kuntien ympäristönsuojelu- ja jätehuoltoviranomaisille ja ELY-keskuksille.

Aika: Keskiviikkona 18.5.2022 klo 13.00-16.00
Paikka: Teams

Ilmoittautuminen päättyy 16.5.2022. Teams-osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille tämän jälkeen. Osallistujapuheenvuoroihin valitaan henkilöt 9.5.2022 mennessä ilmoittautuneiden halukkaiden joukosta.

Tilaisuus tallennetaan ja tallenne sekä aineistot viedään ympäristöministeriön Nextcloud-pilvipalveluun, jonka linkki lähetetään osallistujille.

Ohjelma

Keskiviikko 18.5.

13.00
Tilaisuuden avaaminen

Uudet siirtoasiakirjavelvoitteet

Usein kysytyt kysymykset siirtoasiakirjoista

SIIRTO-rekisterin käyttöönotto 

Mahdollisuus toiminnanharjoittajan ja viranomaisen puheenvuoroihin (puhujat valitaan etukäteen)

Kysymyksiä ja keskustelua

16.00
Tilaisuus päättyy

Lisätietoja

[email protected]